lördagslugn

 
Snälla. Jag är jättenyfiken, jag har en fråga och jag vill hemskt gärna att ni svarar på den. SNÄLLA?! Suck. Jaja. Inte för att låta desperat, för det är jag ju v-e-e-e-e-e-rkligen inte. Nej, inte alls.............. Ifall att någon utav er mot förmodan skulle svara, så är frågan/frågorna följande: Hur ser oftast era lördagar ut? Ni som har en familj. Brukar ni spurta upp ur sängen för att så snabbt som möjligt hitta på saker på dagen, för att sedan mot eftermiddagen börja röra sig hemåt och äta någon god middag. Eller är det tvärtom? Ta det lugnt mer eller mindre hela dagen hemma, för att sedan gå ut och göra något mot eftermiddagen - om det är så, vad brukar ni isåfall göra på eftermiddagarna?... Eller, är ni som våran familj, sitter och luktar svett och inte gör ett skit, lever livet liksom... fullt ut.
 
Nejrå. För oss är det väldigt olika. Jag har dock någon inre prestations-stress som gör att jag vill ut och hitta på saker på en gång. Vill inte sitta inne en hel lördag. Idag, av olika omständigheter, så kände jag dock för att faktiskt ta det lugnt. Ta dagen som den kommer, små-plocka lite, slurpa på kaffet från morgon inpå lunchen, och kanske gå ut en sväng till parken med barnen. Aaaaaah... känner ni hur lugn och harmonisk jag är?... 
 
Jag dricker fortfarande på morgon-kaffet. Håller på med lunchen till kidsen, läser lite i almanackan för det kommande livet med förskola, möten och jobb, jag bloggar, tänker på inredning... oj, hellöw multitasking!
 
Fan vad ansträngande livet är ibland. Väldigt.

Kommentarer
Postat av: Kimberley

våran dag går i samma stuk som eran låter det som...oftast tar vi det lugnt till efter lunchen och hittar på något med vänner på eftermiddagar som oftast slutar strax innan läggdax =) då får vi våran tid som 4 på fm, skoj på em och vuxen tid på kvällen. Perfekt!

Svar: Låter helt perfekt! :)
Daniella Svanholm

2012-08-18 @ 11:16:22
URL: http://www.homewiththewilsons.blogspot.com
Postat av: Jenni - Mamma till Lukas

Lite olika här också. Men vi har en förmåga att när jag och pappan är hemma samtidigt som sällan sker blir vi väääldigt slöa! Jag menar, väldigt .. Jag undrar vad detta beror på ;) Fm är nästan alltid lugn iallafall, sen gör vi saker på em :)

2012-08-18 @ 13:34:24
URL: http://jennidesiree.blogg.se
Postat av: Yohannas.se

Lillan väcker oss samma tid oavsett dag, ca 06.30-07.. Sen försöker vi sega oss, men det går åt skogen för det blir galet trångt med kidsen och tjoande och sprallande i sängen.. Så oftast ger jag upp, å då gör jag frukost och bär upp till allt folk ;) Å sen rider lillan i princip varje lördag klockan 10.. då asar sambon å lillan sig iväg, ibland jag också. Å sen eventuellt lite grejor vi gör, men jag själv föredrar å inte ha så mkt planer just nu pga att jag vill se dagsform först....

2012-08-19 @ 15:21:12
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0