när katten är borta...

 
... så dukar mamma och Joline upp till feeezzztt... MOOHAHAH...HAHAHA...
 
Mio slaggar och Pappan är iväg och har betydelsefull egentid i form av träning. Ja, ni hörde rätt. Träning. HA, vem f-a-a-n väljer att träna på sin egentid? Jag ser hellre framemot en mysstund i soffan och samtidigt göda på sina valkar. Jag vill liksom att dem ska hänga lite sådär snyggt över byxkanten, inte när jag sitter ner, utan när jag står upp helst. Snälla valkar, väx! Verkligen.

Nej vadå? Jag är inte ett dugg jävla bitter på att jag har urusel självdisciplin. Jag skulle inte ens vilja att VILJA träna. Nej, så sluta tro något annat. Okej???!

Daniella. Du kommer aldrig, aldrig, aldrig någonsin... att få se ut som Kenza. Lika bra att acceptera det.

Kommentarer
Postat av: Millan

Men att träna ÄR ju jävligt tråkigt. Och hurtigt. Vem orkar vara hurtig?
När det är mycket skönare, mindre ansträngande och på alla andra sätt bättre, att sjunka ner i soffan och moffa chips med dom man älskar (eller sig själv. jag får i mig mycket mer pizza och chips om jag är ensam..)?

Jag började försöka springa för ett par veckor sedan, sen blev jag sjuk. Jag tar det som ett tecken på att jag inte borde träna.
Eller nä. Jag får väl försöka igen sen. Men FAN va tråkigt och JOBBIGT det är.

2012-08-19 @ 14:04:40
URL: http://inspirationisthekey.blogg.se
Postat av: Johanna

Haha känner igen känslan. Jag är inte så noga med hur formen ser ut liksom tränat eller otränad. att vara tränad har jag gett upp sedan högstadiet typ ;). Men att ivf kunna komma i en större S vore ju bra när tom storlek M stramar. Never been there before! Jag försöker verkligen gå ner lite i vikt nu. Nästan lättare till hösten tycker jag för jag anser att det är lättast när det blir vardag och rutin. Då äter man för att orka istället för att äta ute eller "take the fast way" dvs beställa hamburgare från gatuköket 200 m bort..

2012-08-19 @ 19:56:15
URL: http://passionforpoison.blogg.se
Postat av: Paulina

Haha, du är så jävla rolig!

2012-08-20 @ 00:17:11
URL: http://thisispaulina.blogspot.com
Postat av: Alexandra

Härlig bild!känner också igen det där när det gäller träning.Har försökt men min disciplin är inte riktigt där än.Har också en man som tränar som en dåre.Men jag planerar HUR jag ska komma igång,och det är ju en träning i sig!Alexandra

2012-08-20 @ 14:04:18
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com
Postat av: SANDRA

vilken sötnos! :)

2012-08-20 @ 18:38:12
URL: http://sajohansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0