vid skrivbordet

 
Jag har aldrig varit sådär överförtjust i affischer överlag. Varken när det kommer till barnrum eller annat. Nej alltså, det är ju jättefint. Men jag själv har aldrig fastnat för det. Jag önskar ju dock att jag var lite mer så, just för att tavlor och annat medför så himla mycket till hem. Jag tror mig älska färger, men jag är lite för feg för det, och vill ha det mer stilrent. 
 
Ni vet nätet jag pratade om förut? (Som ska inhandlas så fort jag får tiden!), tanken är ju att jag vill ha någon affisch hängandes på nätet (som det gör på själva bilden jag inspirerades utav!). Jag vill nog bland annat ha den där "I LOVE YOU, BLOGS AND COFFEE" - som ligger på sidospalten här. Den har jag gjort en kopia av - originalet är designad av Jen Ramos. FANTASTISKT bra påhitt om du frågar mig!
 
Jag vill ha en massa inspirerande saker hängandes på mitt nät. De saker i livet som får mig att må bra. Nu är det ju dock så att de flesta av dessa posters är dyra. Bara att köpa färg till skrivaren här hemma och knåpa ihop något själv.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du haft någon blogg tidigare än denna? När du väntade Milo eller Joline. Tycker det är så fantastiskt kul att läsa om andras graviditeter och har läst genom dina arkiv redan :-)

2012-08-08 @ 18:43:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0