skaljacka

 
Beslutsångest! Först måste jag bara säga att jag aldrig någonsin har varit missnöjd med POP:s kvalité på kläderna. De har verkligen allt och det där lilla extra. Andra märken funkar också såklart! Det där bestämmer man själv. Sålänge vi inte ruinerar oss på ytterkläder så kommer jag, medan jag kan, köra på det här!
 
Till dilemmat. Mio har för det första ärvt Jolines svarta skalbyxor och en röd fleecetröja från POP - och som ni tidigare vet så har jag lite av en fetish för svarta saker med röda detaljer (se: Jolines vinteroverall). Och den här nyinkomna skaljackan från POP hade ju passat alldeles utmärkt på Mio (med sin röda fleecetröja under!). Men, i tidig våras så köpte jag en mörkblå fleecetröja till Mio, samt en mörkblå mössa - från POP. Tanken var ju att jag skulle köpa den mörkblåa jackan till honom. Men, nu blir jag ju bra sugen på den svarta med röda detaljer. Och - om Joline växer ur sin rosa skaljacka så kanske man skulle köpa en röd till henne så att de kan matcha sådär snyggt?
 
Fasiken, det här kommer att bli ett svårt val... det känner jag... Och sambon lyssnar med halva örat och rapar ur sig i något med stilen: "Aaahmen... ja venne... taren svarta med röda detaljer tycker jag!". - Men, haru inte hört dilemmat? Allt de mörkblåa då? Gah, du lyssnar ju inte!! ...

Kommentarer
Postat av: Emms

Jag tycker den med röda detaljer! Köpte liknande från Didrikson till Jullan!

Svar: Tack Emelie att du vill vara delaktig i min lilla blogg-konversation :P :)
Daniella Svanholm

2012-07-23 @ 22:39:57
URL: http://emmsss.blogg.se/emms
Postat av: Emma - Mamma till Viggo -09 & Melker -11.

Svårt val, förstår dig... Jag tycker den svarta med röda detaljer, jag gillar med sånt, även då det är lite vitt med, ser sportigt och snyggt ut på samma gång :D Men förstår ju dig att det blir svårt val då du redan har blått tillbehör som skulle matcha med den blå jackan, gaah, svårt :)

Haha, känner igen det där, min sambo lyssnar alltid med halva örat och håller i stort sett bara med ;)

Svar: Tack Emma att du vill vara delaktig i min lilla blogg-konversation :P :) Jag har fortfarande inte bestämt mig... åååh...
Daniella Svanholm

2012-07-24 @ 09:16:07
URL: http://emmashjartan.se
Postat av: Rebecca

Jag skulle ha köpt den blå :)

2012-07-24 @ 10:58:00
Postat av: Emmy

Jag skulle köpt den röd/svarta. Minns inte hur gammal han är nu och om han börjar på förskolan snart, men personligen har jag alltid en fleecetröja hemma + tillbehör och en att använda på förskolan. Så det skadar mao inte att ha två fleecetröjor och flera mössor ;)

Köp den rödsvarta. Och en röd till syrran Syskonmatchning väger tungt :)

Kramis

2012-07-24 @ 20:26:06
URL: http://www.emmyt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0