cozy evening
Och vad fan är mitt problem?! Ja, jag vet!!! Jag undrar ju också det. Jag har egentligen hur mycket som helst att blogga om, men just vid den här årstiden (som mammaledig och allt!) så spenderar jag ju all tid ute och bara njuter nu den sista tiden som just mammaledig.

Kommer börja jobba efter sommaren och tanken på att jag inte kommer få vara mammaledig igen, finns egentligen inte. Jag har INGET stopp vad det gäller VILJAN att skaffa fler barn. Men, en sak i sänder och något måste man ju spara till sist. Som giftermål och kanske ett tredje kiddow. Man får inte heller glömma bort att det faktiskt ÄR jobbigt med barn. Eller. Haha... jo, men det är det. Jag är ju inte bara Mamma, jag är ju Daniella också. 

Så, fler kids blir det inte på ett tag. Och det är väl inte förrän NU som blir första gången både jag och karln sätter oss ner för idag. Fullrulle med trollungar som drar i en och ska båda dricka, bajsa och ha mat samtidigt. Städa måste man ju också hinna med. En dusch vore trevligt - och blogga såklart!

Dags att korka upp den iskalla Coronan och njuta över att ha åstadkommit ännu en dag som SMÅBARNSFÖRÄLDER. Blir trött bara av att skriva ordet. Och, det dröjer konstigt nog inte ens 5 minuter innan man saknar de små Liven igen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Mm, Corona är ju så gott!

2012-05-24 @ 02:17:33
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0