goodbye
Idag, fick vi våran (racer)bil såld! Jag är SÅ OTROLIGT LÄTTAD och GLAD. Sambons highlife och glammiga liv med den här bilen är över. Det har inte varit fullt så glammigt de senaste 3 åren, i och med att vi har hunnit producera två barn sedan dess. Tiden (& pengarna) har inte funnits till en hobbybil. 

Det är nog med lite tårar i ögonen som gubben min säljer den här. Speciellt nu när den är i toppskick. Men nu börjar vårat liv på riktigt och kanske senare i livet så finns det mer tid och pengar över till just en hobbybil. 

När vi i framtiden vill ha en (familje)bil, så vill jag helt klart ha en BMW eller en Audi om jag får bestämma. Jag vet att sambon har velat ha just en Audi i flera år. Men det återstår att se. Vi är inte i behov av en bil just nu i och med att vi bor hyfsat nära stan. Det känns meningslöst att ha en bil stående.

Nu är racer-karriären slut för Storälskling, och det är med både glädje och lite sorg. Egentligen, så har den varit över i 3 år. Men nu släpper man liksom det lilla som finns kvar - bilen.

See you later, Alligator!

Kommentarer
Postat av: Liw

vet hur du känner, min sambo sålde sin mc nu när jag blev gravid och gick och köpte en SUV istället =)glad att slippa oroa sig under hans mc-turer samt kostnaderna...

2012-05-12 @ 17:40:31
URL: http://finalyan.blogg.se/
Postat av: Yohanna

Blir nog ett återkommande intresse & projekt om några år igen :) Då passar det bättre helt enkelt :)

2012-05-12 @ 21:26:59
URL: http://maiplu.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0