I will be your crush...
God morron' FREDAG! Wihhohohohoihi... ett litet glädjetjut. På helgerna är det nämligen a-v-l-a-s-t-n-i-n-g för mamman som gäller. Så, jag får faktiskt lite helg jag med. Gubben väljer att träna tre dagar i veckan, så därför blir det lite av min tur att få extra mycket avlastning på helgerna. Vilket alltid slutar med att jag ligger som handlingsförlamad i soffan och inte kan röra mig - med all rätt mina vänner, med all rätt.

Vi springer runt här hemma och sjunger och dansar, till både Euphoria, Amazing & Boyfriend... Idag fick Mio ha på sig den andra t-shirten jag köpte på Zara, som jag berättade om igår. Älskar även denna, färgen är ju bara helt klockrent. 

Nu ska jag iväg på möte och kära Emelie ska passa Joline sålänge. Då får hon agera trebarnsmamma för en stund - jag tackar för det!! Efter ska vi väl gå till någon park så att barnen får springa av sig. Eller, så hoppas vi på att barnen helt enkelt somnar så att vi kan gå runt i affärer och snacka skit... det sistnämnda låter helt klart mer lockande en fredag som denna.

Happy friday gott folk!

Kommentarer
Postat av: Lisa - Mamma till Alva och Noah

Så jäkla söta!

2012-05-11 @ 21:17:04
Postat av: Daniella

Åhhhh sååå söööta tröjor :) Ska spana in dem nästa gång jag är i stan :)2012-05-12 @ 19:53:41
URL: http://mamaliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0