inspiration
TACK älskade, fantastiska Zara för att ni finns! Inte bara finns, utan för att ni LEVERERAR gång på gång. Det är sällan jag går tomhänt ut från en Zara-butik, "Ååh, men titta här!! Och den här... nämen guuud!" - och på den nivån fortsätter det. Tills att jag belåtet går ut därifrån med en påse. Varenda produkt/vara inne på Zara känns som... som en... "once in a life time" - upplevelse: "Det här kommer jag liksom inte kunn få tag på om jag inte köper den nu på direkten!"... Övertalningstekniken är bra underskattad ibland.

Jag vill ha dem här jeansen till Joline! Men nu råkar jag nog ha världens minsta och smalaste 3-åring. Så, jag vet garanterat att dem inte skulle sitta tight. Men, det stuntar jag i. Jag ska ha dem här - och jag får bannemig sy in dem om det ska vara så. Det var alltid jag tvungen att göra när jag var mindre. Så själv har jag aldrig riktigt varit den där jeans-tjejen. Tråkigt, det finns ju så oerhört mycket snygga jeans nuförtiden. Men har man bukfetma och spaghetti-legs så har man... Jag kan ju säga att jag var lagom förstörd när Savann-byxan hade sin glans på slutet av 90-talet... ville ju så gärna!

Och ni, mina fantastiska läsare, vet ni VART jag kan få tag på ballerinas (enkla, helst svarta) i strl 23? Finns ingenstans...

Kommentarer
Postat av: Emms

Zara 4ever and ever!! Bästa affären någonsin..

2012-05-10 @ 19:38:49
URL: http://emmsss.blogg.se/emms
Postat av: Mia Brobäck

Dom där byxorna har jag i dagarna beställt till mig själv ;) så snygga!!

2012-05-10 @ 20:15:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0