Lady Sensitive - provmåla!
Hej, mina små älsklingar (som är sjukt dåliga på att tävla i föregående tävlingen!)... men det ger ju er som har tävlat en större chans!

Jag måste nog först säga det att; jag älskar er, blogg.se! Ni verkar känna mig bättre än vad jag själv gör. Nu har jag fått ett samarbete med JOTUN Lady Sensitive. Det passar ju mig alldeles perfekt eftersom att jag totalt älskar att pyssla och dona med saker och ting.

Jag fick måla vad jag ville!! I princip. Jag tänkte pigga upp en annars ganska alldaglig och "tråkig" sak. Jag tror att det kommer att bli riktigt vårigt och somrigt. Det kommer göra sig mer till rätta med alla vår-outfits, så att säga.

Det bästa med Lady Sensitive är ju just det att dem har utvecklat en unik färgserie i samarbete Norges Astma- og Allergiförbund (NAAF), som är en extra fördel för alla astmatiker, allergiker, småbarnsfamiljer (!) & gravida. Allt det här med onödiga kemikalier är ju väldigt läskigt just som gravid eller småbarnsförälder (det är väl just den kategorin som jag själv kan relatera till!).

Nu ska jag sätta igång att grunda lite på föremålen jag ska måla...

Du kan också få chansen att vinna ett presentkort på Lady Sensitive värde 2000:-... Gå in här och tävla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0