projekt kökJag vill få det fräscht i köket! Jag får panik på att aldrig få ordning därinne. Nu när vi har köpt ett 6-mannabord och 6 st stolar så är det mycket mer i ordning än vad det var förut. Jag vill få bort alla fula förpackningar och ersätta de med fina burkar. Det där blommiga förklädet köpte jag i barnstorlek till Joline någon gång i höstas, dvs = innan dem gjorde samma till vuxna. Nu finns just sådan som hon har till vuxna och jag måste ju självklart införskaffa mig en likadan. Vår grythandske börjar sjunga på sista versen så även den behövs byta ut. Då kan vi lika gärna köra på samma mönster så att köket får någorlunda samma tema.

Jag är ju lite kluven med det här. Ska det vara blommigt, karamelligt och rosa eller ska jag ha det stilrent? Jag kan inte riktigt bestämma mig. Jag dras ju mot det rosa och vill så gärna. Nu fattas bara en ljusrosa Kitchen Aid.

Hur som helst! Kaffet, vällingen m.m behöver förvaras i burkar, så det får bli dessa kära mormorsburkar i antingen genomskinlig eller rosa färg.

Kommentarer
Postat av: Yohanna - Gravid Småbarnsmamma!

Jag är också mkt för burkar och förvaring, det gör så himla mkt!! Problemet för oss är den lilla platsen att förvara, och de udda storlekarna i skåpet som gör det svårt å få plats ändå :( Jättesynd.

2012-05-12 @ 21:23:40
URL: http://maiplu.se
Postat av: Charlotte

Snyggast att blanda stilar tycker jag! Tex sött och romantiskt med tufft och rustikt. Etc. Behöver inte följa en och samma linje genom allt! :) supersnygga stolar måste jag säga!!! :)

2012-05-12 @ 22:23:14
Postat av: Frida

Supersnyggt! Härligt med lite färg och snygga burkar! :)Hoppas du har en fin söndag!

2012-05-13 @ 16:58:38
URL: http://livelearnlove.blogg.se/
Postat av: Lisa - Mamma till Alva och Noah

Alltså jag vet inte heller! Om man ska köra lite romantiskt eller stilrent :S svårt.. jag ska också införskaffa snygga burkar :)

2012-05-13 @ 22:22:32
Postat av: Johanna

Jag gillar pastelligt men blir lätt less på det med. Passar i fina lantliga kök men vi har lite mer stilrent så då går det bort. Men gillar stilen "där det passar". :-)

2012-05-14 @ 10:35:26
URL: http://passionforpoison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0