THE renhuvud! (designskydd)
Hjälp vad tiden går fort! I februari höll jag på med den här renen till barnens rum. Jag vill ju såklart göra en till Mio... i svarta och vita tyger och olika mönster. Men jag har verkligen inte haft tid sedan dess. Jag vet att jag egentligen bara skulle ha gjort en precis efter denna, för att inte glömma bort snitsen som jag hade. Visst, jag har gjort mallar, men... vart är dem? Haha... Så typiskt mig. 

Svartvita (& moderna) tyger är inte det lättaste att få tag på i BUTIK har jag märkt. Har hängt en del på Panduro i hopp om att dem ska få in några nya. Har varit på en annan också men det är för svårt att bestämma, i och med att det här med "mix & match" blir viktigare när det är svartvita tyg och enbart mönster. Då ser man det mer tydligt än när det är en massa färger inblandade.

Vill så gärna ha Mios renhuvud klar...

Kommentarer
Postat av: Elin

Det där känner jag verkligen igen, vill så gärna och har tusen idéer men ingen tid... Synd att dygnet inte har fler timmar! Kul att du gillade soffan, förhoppningsvis passar den bra i vårt kök sen, den är ganska stor så jag hoppas verkligen den får plats :) Jag älskade dina galgar också, det blev verkligen superfint och fräscht med olika färger!

2012-05-05 @ 11:32:09
URL: http://elinochalva.blogg.se/
Postat av: Hanna-chan

Gå in på närmaste secondhand affär och kolla om de har några fräscha stora gardiner, och du har ditt tyg! :D Dessutom sparar du en del kronor på det. ;3Ha en trevlig lördag!

2012-05-05 @ 11:41:42
URL: http://klockanhalvtre.blogg.se/
Postat av: Anna The#Queen

Annars är ett hett tips Stoff och Stil. De har dock butik i Malmö som är väldigt långt från dig, men har en väldigt bra hemsida där man kan beställa.

www.stoffochstil.se

2012-05-05 @ 14:23:21
URL: http://fettvardag.blogg.se/
Postat av: ANNA

Men sicken fin!

2012-05-07 @ 09:49:29
URL: http://aazl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0