thursday
Idag är det torsdag och herre jisses vad tiden går fort? Det är väl som vanligt, men nej, det känns faktiskt lite extra fort den här gången. Helgen som var och pågående vecka har liksom gått in i ett och känns som EN stor, fet dag. 

Mio är ju fortfarande dålig, och kommer nog vara det i kanske minst 1 vecka till, enligt läkaren. Men, jag kände för lite frisk luft och vi tog oss ut en sväng. Han om någon behöver det. Nu ska jag passa på att röja lite här hemma och ta lite fler bilder på målningen som jag har fortsatt med. Hjälp, middag måste vi ju också ha... hur ska det här gå?!

Nu har jag även testat hårprodukterna som vissa utav er är med och tävlar om - oh lordie säger jag bara! Jag är ju inte personen som ljuger för fem öre. Så, mer om det sedan!

Kommentarer
Postat av: julia

Vilken fin blogg! Underbara bilder. Älskar att titta på vackra bilder, speciellt på barn. Vad har du för kamera? och redigerar du dina bilder, i så fall, vilket program? Skulle också vilja kunna ta/göra så vackra kort!

2012-05-03 @ 18:04:24
URL: http://juliasahlberg.blogg.se/
Postat av: jenni - mamma till lukas

Men stackars liten! Hoppas han kryar på sig snart .. magsjukor kan vara så otroligt långdraget på de små, sist var lukas dålig i två och en halv vecka, man önskar man kunde byta med dem :/

2012-05-05 @ 06:53:31
URL: http://jennidesiree.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0