tjejmys
Idag har jag och Joline varit iväg och haft lite tjejmys (eller hur du nu vill kalla det!) = istället för att säga "mor & dotter-mys" så förkortar jag det hela med just TJEJmys. Sticker det i ögonen?... Jag känner väl mer att vi just ÄR av samma kön, och att jag därför kallar det så. Vad vi faktiskt gjorde har inget med kön att göra. Det är något jag skulle göra med Mio också, om han skulle vilja det.

Vi skulle hur som helst kika efter dem där vita ballerinas jag ville ha till Joline. Vi hittade dem i rätt storlek men hon har dock lite svårt att gå i dem då hon har så smala fötter. Funderar på att köpa någon extra fotsula att ha i skorna hon har. Det känns ju kanske inte så kul att gå runt i gympadojjor hela sommaren.

Det är så otroligt mysigt att få egentid ihop. Jag kan lätt räkna gångerna på en hand som vi har varit själva, bara jag och Joline - sedan Mio kom. Här hemma är det just "småbarnslivet" med mycket kaos som tar över. Att få ta det lugnt, bara ha det mysigt vi två, uppskattar nog vi båda.

Nu ska jag försöka få barnen att ta en liten powernap, medan mamman får slurpra själv på kaffet. Uppskattat? Ehm, något!

Kommentarer
Postat av: Yohanna

Härligt! Jag tror också det kommer bli nåt särskilt när lillan & jag får några små egna stunder efter bebisen kommit!

2012-05-17 @ 14:23:33
URL: http://maiplu.se
Postat av: Katrin

Härligt med lite tjejmys! :)

2012-05-17 @ 19:19:25
URL: http://katrindauksz.blogg.se/
Postat av: elinjosefine - lifestyleblogs

Fina tjejen!! Klart man får säga tjejmys :)

2012-05-20 @ 20:25:31
URL: http://lifestyleblogs.se/elinjosefine

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0