wanties
Sitter här med tumstocken och mäter i vanlig fart. "Nej, inte nu igen!!" - säger R. Jo, nu får jag mitt lilla inredningssug igen som kommer vart efter annat. Jag har länge letat efter en skrivbordslampa eller en golvlampa i samma modell. Men, jag har liksom inte riktigt vetat hur jag vill ha min skrivbordshörna än. Less is more - är väldigt sant ibland.

Ni vet i klädsammanhang som säger man ofta att "lager på lager" is the shit. Lite samma grej fast med korgar, boxar och lite allt möjligt säger jag om inredning. Vill stapla allt på varandra. Dessa boxar ville jag egentligen ha på hatthyllan först. Men de är för stora i omkrets, så det gick inte. Nu är nya idén att jag vill ha en golvlampa bredvid soffan och sedan boxarna staplandes på varandra bredvid. Utan någon som helst funktion egentligen. Det ska vara för synens skull. 

Lite samma grej vill jag göra i vårat sovrum. Ha en golvlampa FAST då ska den STÅ på ett gäng böcker istället. Förstår ni? Hm... lite svårt att förklara. Har ingen bild att relatera till heller, då jag har bilden i huvudet.

Nej, nu vill jag byta ut kuddarna i soffan igen också... hm...

Kommentarer
Postat av: Amalia

Jag måste bara fråga, vart kommer korgarna ifrån?

2012-05-29 @ 13:32:44
URL: http://ungochdumdristig.blogg.se/
Postat av: hanna olander

vart kommer korgarna ifrån?

Svar: De kom från Granit. Nu finns inte den gråa-varianten kvar dock..
Daniella Svanholm

2012-07-11 @ 15:05:39
URL: http://jjustlike.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0