GOLDEN TIME

 
Vilken fullspäckad vecka och helg jag har haft! Har knappt varit hemma (hos mamma) något alls. Har nämligen inte haft barnen sedan förra måndagen så har varit ledig en hel del och haft saker att göra varje dag. 
 
I fredags var det personalfest för min del. Vilken fantastisk upplevelse!! Bästa kvällen på länge. Sedan så blev det tyvärr inte så sent, av olika anledningar. Men kul var det sålänge det varade. 
 
Imorgon har jag barnen igen, fast bara en dag. Sedan är jag barnfri i ytterligare 3 dagar. Det har blivit lite längre än vanligt den här gången. Innan dess hade jag barnen i två veckor för att Pappan varit bortrest. Hur mycket saknar inte jag mina små fiskorvar nu?! Hur mycket som helst. Jag måste dock säga det, att jag har märkt att jag har blivit så "beroende av min egentid" - den egentiden som inte riktigt har funnits när man varit en heltids-förälder. När man väl får uppleva den egentiden, så blir den faktiskt väldigt nödvändig. 
 
Lördagskvällen spenderade jag med Niklas och Mamma. Det blev middag och vin på Anglais och sedan Sturehof. En perfekt kväll med de perfekta sällskapet. Idag har vi ätit lunch ute... sedan åkte jag iväg för att spana på mina efterlängtade skor från Zara... som jag köpte!
 
Vidrigt inlägg. Men jag fryser så mycket om mina händer, så... lika stela som dem är - blev det här inlägget. Hejdå.

Kommentarer
Postat av: Lovis- mamma till Ian

Det är första gången jag ser hela ditt ansikte på denna bilden och förra bilderna på dig, ett par inlägg ner... och det är verkligen heeeelt sjukt hur lik din dotter är dig. Rena rama kopian!

2012-10-28 @ 19:31:40
URL: http://honlovis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0