Håll i hatten!

 
Jag kan nu känna att jag faktiskt måste berätta vad som händer och sker när jag faktiskt inte bloggar på någon dag (okej, tre dagar)... För några veckor sedan så inledde jag och barnens pappa en separation. Vi alla mår bra. Det som blir lite krångligt är att jag, periodvis, inte bor hemma då pappan har barnen. (Vi har valt att göra så att det är vi som föräldrar som flyttar runt såhär i början, och inte barnen). Dem är för små för att flytta fram och tillbaka. Deras grundtrygghet är det viktigaste för oss. 
 
Jag backpackar lite de dagarna jag inte har barnen (bor hos min mamma mest). I början var det tufft men man vänjer sig. 
 
Självklart är det en stor sorg för oss alla, att vi inte kunde hålla ihop som man till en början självklart tänkte och ville. Vem vill inte ge sina barn den "klassiska kärnfamiljen" (trots att den knappt existerar längre)... och det blir ändå vad man gör det till. Vi ger allt det vi kan till barnen och vem säger att det behöver vara på ett visst sätt för att det ska vara bra. Det kan vara bra ändå. Kanske tom bättre i vissa lägen.
 
Vi har varit ett par i hela vårat vuxna liv. Närmare 7 år. Så det blir en himla stor kontrast mot vad jag är van vid. 
 
Mitt i allt detta så känner jag mig starkare än någonsin och jag ser framemot framtiden och att kunna fokusera på mig själv fullt ut, min framtida karriär (vad det nu än blir!) och att få vara självständig. 
 
Jag känner egentligen ingen anledning till att berätta det här, förutom att jag nu lever ett helt annat liv och att det är det nya livet ni kommer att få följa. För att inte göra er förvirrade, så berättar jag istället.
 
För att säga något om bilderna jag har tagit, så har det varit en perfekt morgon med mina små troll. Gosade i sängen i ett bra tag innan vi tillslut gick upp, tände ljus och åt en god frukost tillsammans. Jag har barnen den här helgen och jag ska ta vara på varje sekund och mysa som aldrig förr!

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Uff, vad tråkigt! Men samtidigt måste det ju vara en lättnad att ta det beslutet och känna att man gjort rätt. Kram!

2012-10-06 @ 09:48:46
URL: http://kajsaji.com
Postat av: Paulina

Vad tråkigt att höra. Men enligt den uppfattningen jag fått genom att följa dig här kommer du fixa det här galant! Stor kram!

2012-10-06 @ 11:40:25
URL: http://pauliina.webblogg.se
Postat av: Emmy

Tråkigt :( Men så är det ibland, viktigast att ni gör det som känns rätt för er!

Du/ni kommer fixa det jättebra!

Ta hand om er!

KRAM

2012-10-06 @ 11:54:36
URL: http://www.emmyt.blogg.se
Postat av: Lovis- mamma till Ian

Oh fy vad tråkigt! :( men tur att ni inte är osams och kommit fram till en tillfällig lösning i alla fall! Styrkekramar till er!

2012-10-06 @ 11:55:20
URL: http://honlovis.blogg.se
Postat av: Helena

Är glad att du berättar faktiskt, inte av nyfikenet direkt men man undrar ju varför du försvinner. Är alltid tråkigt att höra om en separation men tror att ni valt det bästa utifrån er separation. Är klokt av er att ni flyttar så här i början. Framtiden bär ljus åt er alla. Jag har däremot en fråga som du inte måste berätta men som jag undrar över, hur berättar man för så unga barn som du har att deras föräldrar ska separera? Som sagt, du behöver inte svara om du inte vill prata mer om sådana saker på bloggen, det respekterar jag fullt.

2012-10-06 @ 13:09:18
Postat av: Kimberley

men så tråkigt att läsa =( Tycker ni gjort det väldigt bra att det är ni som flyttar runt just nu för att inte störa barnen tills ni vet mer om hur och vart saker och ting leder, antar att en av er kanske letar nytt boende =) Som en annan skrev, får den uppfattningen av dig genom att läsa här att du/ni kommer klara det här galant =) Trevlig helg!

2012-10-06 @ 13:54:57
URL: http://athomewiththewilsons.wordpress.com
Postat av: Hanna

Styrkekramar!!

2012-10-07 @ 17:45:56
Postat av: Yohannas.se

Oj, ja livet kan verkligen svänga, du!! Men du - hur tar barnen det då - och vad sade ni till dem? Å mår ditt ex?

2012-10-07 @ 20:16:39
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Postat av: Madelene, livet med mina tre killar

Så ledsen att höra! Det gör ont i mig men det verkar som du tar det bra och är stark. Tycker ert sätt att hantera separationen med barnen är fint, troligtvis inte många som orkar med att vara så schyste när man står i er situation.
Ta hand om dig och barnen så klart!
Styrkekram (trots att jag hatar ordet så känns det passande nu)

2012-10-08 @ 19:58:23
URL: http://blogg.alltforforaldrar.se/meomeo/
Postat av: Clara

Hejsan! Funderar starkt på att köpa en ny kamera+objektiv. jag undrar om du kanske har något/några förslag? :) Svara gärna på min fråga på mittlivsomclaara.blogg.se :)

2012-10-08 @ 20:55:53
URL: http://mittlivsomclaara.blogg.se
Postat av: Janni Cranning

Det är alltid tråkigt att höra hur par separerar. Men samtidigt kan man inte hålla ihop bara för att heller.
Känna det rätt så gör ni rätt. Och jag tycker alltid man ska tänka på barnens bästa och det verkar ni verkligen göra.starkt.
Kram och hoppas ni alla mår bra.

2012-10-17 @ 19:59:42
URL: http://innaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0