höst-glajor!!

Det kan ju inte bara vara jag som älskar att bära solglasögon/glasögon på hösten? Det känns nästan bättre då än på sommaren. En snygg kappa/skinnpaj, fluffig halsduk och sedan glajor. Nej, det kan inte bli bättre. Jag har ett varit ett fan av Ray-Bans sedan några år tillbaka. Jag äger dock bara ett par, de klassiska Wayfarers, har haft dem sedan 2007. Jag har länge, länge, länge velat ha ett par Ray-Ban Aviator - den modellen här ovan (pilot-varianten), metallic all over. Dem är fina med "guldkanter" också. Solglasögonen till vänster älskar jag också, Ray-Ban Clubmaster. En lite "leopard-feeling" i bågarna och det matchas ju alltid bäst till guld-detaljer.
 
Nej, att lägga pengar på ett par riktigt schyssta solglasögon blir aldrig fel. Och som säkert många av er känner till så kommer de oftast tillbaka i tiden. Eftersom att jag börjar tröttna på mina Wayfarers nu så känner jag att det snart är dags. Jag kommer då börja med Aviator. Sedan, som köp nr 2, så får det bli ett par Clubmaster.
 
Om ni känner detsamma så måste jag även tipsa om Smartbuyglasses.se, som säljer märkesglasögon med upp till 40% rabatt. Väldigt värt när det gäller just märkesbågar! Sånt gillar vi va!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0