höstkängor Mio

 
 
Jag hinner inte ens med att köpa höstkängor åt mina barn. Stackarna har sprungit runt med tygskor tills nu. Varvat med gummistövlar (med sockor innuti!). Men köpa kappa och grejer till mig själv hinner jag ju tydligen med. Konstigt.
 
Att lägga pengar på ett par rejäla, fodrade höst(!)kängor är för mig meningslöst. Om man nu inte vill att sina barn ska frysa om sina fötter, vilket man oftast inte vill. Varför jag känner att det känns meningslöst är delvis för att jag numera är bitter och inte kan spendera pengar på lika "exklusiva märken" som jag kunde förut då vi var två när det kom till hushållsekonomin (finns det ens ett ord som heter det? haha), men också meningslöst för att vintern är här om knappt 2 månader och då är det ytterligare ett par rejäla vinterskor som ska införskaffas. I märket Viking helst. Så, därför bestämde jag mig för att köpa snygga, enkla men billiga höstkängor på H&M till Mio. Som dock resten av Sveriges barn säkert äger. Vilket är tråkigt såklart. Och, jag ger mig inte i första taget. Jag gillar snygga grejer till barn, och om det är något jag verkligen vill att barnen ska ha - då prioriterar jag det. Allt för att vara en tragisk liten shop-oholic MUM. 
 
145:-, som taget!

Kommentarer
Postat av: Sofie Ekblom | foto

Åh gud så snygga!

2012-10-16 @ 18:37:17
URL: http://sofieekblom.blogg.se/
Postat av: Em

Du får gärna uppdatera om hur sulorna håller sig efter lite användning. Har kikat på de där sedan de kom ut i höstas, men har inte köpt dem pga. sulorna. Känns inte som att de skulle hålla för utomhusbruk direkt? Så himla fina är de ju dock!

2012-10-17 @ 15:07:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0