Say after me; I deserve new shoes!

 
Jamen visst sörru - nu när man ute på marknaden igen (höhö!) så känner jag att det inte är lägligt att gå på dejt i sin rosa OnePiece liksom. Blir ju lätt en dålig vana att ligga och pilla sig i naveln i soffan tillsammans med sin sambo. Samt rapa i takt efter den (dagliga?) chipspåsen. Så jäklans dumt egentligen, helt plötsligt bryr man sig om sitt yttre på ett helt annat sätt. From now on - så vill jag aldrig säcka ned mig bara för att man träffar någon. Äh, okej. Jag känner redan där att jag är ju för bekväm av mig. Blev nästan för ansträngande att bara skriva det.
 
Jag har varit gravid eller burit på barn de senaste 4 åren. Så att springa runt i högklackat har liksom inte varit så aktuellt. Så, jag kände att det var på tiden att införskaffa mig ett par klassiska pumps. Ville ha utan platå, samt att dem skulle vara spetsiga. Tro mig - jag har letat efter ett par billiga överallt. Men inte hittat några. Så, nu var det Zara återigen som ruinerade mig. Men det är okej. Det blir ju oftast "okej" när det gäller Zara. 
 
Dessa skor matchar jag helst till mina nya boyfriend-jeans. 

Kommentarer
Postat av: Jenna

Galet snygga! Du kommer bli hetaste singelmamman på stan nu :) otroligt tråkigt med separationen och hoppas allt går bra och att du/ni kommer på fötter snabbt igen. Lycka till med allt!

2012-10-07 @ 11:42:43
URL: http://Onlymama.blogg.se
Postat av: Yohannas.se

Jag har helt missat eller inte tänkt på, att du blivit - eller varit jättelänge? - singel?

2012-10-07 @ 15:46:55
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Postat av: Sophie

Ursnygga! Jag har mailat dig en förfrågan men vet inte om du fått den?

2012-10-10 @ 03:26:43
URL: http://karriaristan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0