single & ready to mingle

 
Gårdagens klädsel efter (!) jobbet, när jag skulle ut på en liten AW. Eller ja, liten och liten. Jag hade inte ätit så bra under dagen, så för lilla mig blev den ganska så rejäl. Det är ju fan pinsamt. En cola-light till frukost idag fick bli räddningen. Släckte törsten oerhört bra måste jag säga. 
 
Idag har jag bara hunnit jobba än så länge. En ganska så bra dag. Sista timmen går alltid i slowmotion. Nu, snart, så ska bege mig mot ett 1-års jubileum för Feminint. De bjuds på bubbel, snittar och goodiebags! 
 
Designsamarbetet med MiniMini går framåt och jag har redan fått skåda en del produkter. Fantastiska Katarina jobbar på så in i bomben (trots att hon själv har två barn!). Jag känner dock med henne med den där "hetsen" man får när man verkligen tycker något är kul. Har ju själv sytt renhuvuden och målat om möbler inpå natten trots att man ska upp med barn dagen efter.
 
Gud. Nu babblar jag bara på igen. Dags att börja spackla på facet lite!

Kommentarer
Postat av: Elin

Måste bara säga att du är så otroligt vacker!
Jag har läst din blogg många månader nu och vet att du har brutit upp från din sambo och barnens barn. Min sambo gjorde slut för över en månad sedan och det är såklart tungt. Men mitt i all skit så går jag in på din blogg och tänker att kan hon gå vidare så kan jag också :) Tack!

2012-10-26 @ 19:29:58
URL: http://elinmix.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0