the best girl in the world ♥

 
 
 
VAD ÄR DET SOM HÄNDER?! När blev min nyfödda dotter såhär stor... Helt plötsligt när vi sitter på bussen för någon vecka sedan, tittar jag lite obeskymrat på Joline för att kolla läget och ge ifrån mig en slängpuss eller liknande. Då sitter hon i sin egna värld, biter på naglarna och sitter med benen i kors! Alltså, jag förstår ju vad ni alla tänker - men jag lovar, jag bitar inte på naglarna (lr jo, ibland!) och visst sitter jag med benen i kors, men ändå, jag har självklart inte medvetet lärt henne detta. Jag skämdes lite när jag stod där på bussen, tittade runt för att se om någon gav mig en sned blick... "Snälla, ungen är 3 år, inte 15!"... jag håller med utomstående som ser detta. Hon är ett barn, ingen... tonåring. Trots att hon beter sig om en ibland. Som tur var så reagerade ingen på det sättet. Står där med min Bugaboo Donkey och ser ut som en och annan fjant. Jag har ju lika mycket fördomar själv.
 
Hur som helst. Vi har picknick här hemma nu. Med hela husets alla dockor, tallrikar och kastruller. Vart är tältet och stormköket? Ja, jag vet inte riktigt hur hon tänkte där...
 
Mio sover och vi passar på att umgås, jag och min tjej. För snart ses vi inte på en hel vecka. Vi får även fika-besök alldeles strax. Nej, fytusan vilken perfekt helg!

Kommentarer
Postat av: Janni - Mama till Lilly & Gravid med Lillebror

Så söt liten tjej! Tiden går alldeles för fort eller hur..
Måste fråga var du köpt leopardtunikan? Min dotter älskar leopard :)

2012-10-22 @ 20:50:39
URL: http://www.innaj.blogg.se
Postat av: cheap runescape gold

how do u put u're own pics for the background? also how do u put music?.

2012-10-23 @ 10:58:03
URL: http://www.innicc.com/Runescape.aspx
Postat av: maja.

åh vad söt hon är.

2012-10-24 @ 00:56:36
URL: http://maajis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0