Gott Nytt År

 
önskar Joline & Mio!

skinnbyxa

 
Samlar på "skinn"-tillhörigheter. Införskaffat mig en svart "skinnkjol" och nu fick jag tag på ett par byxor, (att få tag på ett par till ett bra pris alltså!).
 
Jag har barnen denna helg så snart blir det tacos-söndag med besök.

silver

 

Mini-Julafton

 
Jag slår på stort när det kommer till juldekorationerna i år, som ni ser. Jag och barnen ska fira julafton idag, eftersom att det är Pappans tur att ha dem i år på självaste julafton. 
 
Nu är barnens mormor och farmor här, Mio ska bara sova först, sedan börjar vi öppna klappar!! Det känns jättebra att fortfarande ha bra kontakt med f.d. svärföräldrarna. 
 
Ni får alla ha en riktigt God Jul!

barnens egna lilla konstverk

 
 
JAPP, såhär städat har vi varje dag. Givetvis, givetvis. Har snarare hållt på i en hel förmiddag för att tillsammans med barnen städa deras rum. Hela rummet låg i princip uppe i Jolines säng. Allt från små pärlor till barbies, tofsar, böcker, pussel... ja, allt barn kan tänkas leka med helt enkelt. 
 
Hur som helst. Helgens lilla påhitt. Köpte ren-trofér i papper och ville att barnen själva skulle dekorera dem. Ja, klart att dem fick välja färger helt själv, vilken tur jag hade då rummet går i svart/rosa.. ;) 
 
Barnen tyckte att det var jättekul. Jag med.

rawr!

 
Jumpsuit, How To Kiss A Frog. Jeans, The Brand.
 

like it denim

 
 
 
 
Coolaste pappersglasögonen från Unibarn. Jeansjacka från H&M (som jag har klippt sönder), och jeansshorts även dem från H&M. Skor från Zara.

rosa pepparkakshus (såklart!)

 
 
Mitt första, (och förmodligen det sista, måste tilläggas!) pepparkakshus. Så jävla typiskt mig att få för mig helt plötsligt att jag måste göra ett pepparkakshus just NU. Det där med kristyr är ju himla kladdigt och svårt. Men tillslut fick jag in snitsen. Barnen tyckte att det var jättemysigt. Vi samarbetade på ganska så bra, dem är lite för små för att uppskatta det fullt ut. Men att vara delaktiga och välja vilket strössel etc som ska användas kan dem alltid göra.
 
Nu känns det så mycket mysigare att äta frukost på mornarna. Och som ni märker har jag haft någon slags överskottsenergi i helgen eller ja, kommit in i en av mina perioder där kreativiteten måste ut på ett eller annat sätt. Dessutom hinner jag knappt umgås med barnen någonting på vardagar, så jag kände att det kunde vara ett bra (& passande) sätt att göra detta tillsammans med dem.
 
Så, vad gör ni om kvällarna liksom? Själv sitter man med detta. Jag behöver en pojkvän... eller nått...

RSS 2.0