mini-tonåringen

 
Jahaaaa, nämen joråsatteee... Joline går tydigen all in när det kommer till att låtsas vara en tonåring. Hon tror på fullaste allvar (såklart!) att hon kan argumentera för sina saker. "Mamma, jag vill inte se det här barnprogrammet, det är sååå äckligt!!" - och där svalde man ju tungan. 
 
Hon är aldrig hemma heller. Hänger hos hennes bästa kompis "bajskorv-Nova" som hon verkligen "älskar så mycket"... glider in här runt 19.30 på kvällskvirren, tar av sig skorna och går och lägger sig. 
 
Jaha. Det var min bebis det.

Kissemissen!

 
 

NU HAR MAN BLIVIT EN MAMA PÅ RIKTIGT!me & my girl

 
 
Jag och lillskruttan tog en liten skogspromenad bland höstens alla löv. I högklackat ja. Det gör väl alla?... Nej, jag kände att jag ville ha bilder på mig och barnen. I just högklackat. Jag måste införskaffa mig nya svarta höstskor, alla jag har (eller ja, min två som jag har!) har blivit så himla slitna. Mio sov, så han fick avstå fotograferingen. Det är svårt att ta bild på mig själv och barnen om ingen annan är med, såklart. Så nu passade vi på. Favoriten blir den längst ner när vi pussas. Hon börjar bli så himla stor, min lilla tjej.
 
Jag älskar hösten när den är såhär fin. Sol och en massa färgglada löv.

Det var dags!

 
 
Låg och dagdrömde om en vit "päls"jacka utan krage. Vad händer? Jo, helt plötsligt får jag syn på en. Som sträcker sig precis över lilla stjärten och som dessutom var billig. Det var dags för en ny kappa kände jag.
 
CÄÄTSHIIING!

baka, baka liten kaka!

 
Vi fortsätter lite i höstens färger, fast den här gången till muffinsbaket. Joline & Mio har världens bästa fröknar på deras förskola som verkligen förtjänar muffins så att det står härliga till. Jag har aldrig någonsin bakat till dem, trots att jag tänker på det väldigt ofta. Nu tog jag tummen ur och vill på något sätt visa min uppskattning. 
 
Eller jo, jag tror att jag har bakat någon gång. Men då skulle jag "bara smaka lite"... vilket resulterade i att det inte fanns så mycket kvar. Man vill ju inte ge bort en halv sockerkaka. När jag väl börjar käka vaniljmuffins/kanelbullar/kärleksmums/sockerkaka - så kan jag inte sluta.

a autumnboy

 
 
Mio matchar höstens färger bra idag. Vi har sprungit runt bland löv till affären. Storesyrran är inte hemma, som vanligt numera. Hon agerar mini-tonåring och hänger för de mesta hos sin bästis Nova. Jag får ju sällan egentid med barnen i sig, så det uppskattas att få hänga med min grabb själv. Klippte förövrigt sönder hans jeansjacka idag, varpå Mio satt bredvid och sa "AjAjAj Mamma!!!"... 
 
Både mamma & son njuter nu när hösten är som finast!

fodral

 
Måste ba' tipsa om detta datorfodral (som finns i olika storlekar) i ett tufft leopard-mönster. Leo har ju varit inne ett bra tag nu och jag har inte fastnat jättemycket för den trenden. Däremot vore det otroligt häftigt att få äga en cykel i leopardmönster, vilken dröm!!! Men, jag kände att jag behövde piffa till hemmet/i väskan lite, så jag köpte den här från Carriealong.se - älskare!
 
Sen har jag även kikat på en lite damplånböcker. Min börjar bli så otroligt sliten och jag skulle verkligen vilja ha en från Tiger. 

Min alldeles egna soffa!

 
Ja, jag har inget strykjärn. Haha. Jag tänker att det blir rakt och fint med tiden (eller bara helt tvärtom). Jag har äntligen införskaffat mig den soffan jag har velat ha länge, som ska matcha min matta. 
 
Jag har väldigt många bollar i luften just nu. Inte mig emot. Jag hoppas att det börjar vända nu. Och att allt slit har lönat sig.
 
Nu ska jag iväg och luncha och därefter på ett möte. Busy woman, nuförtiden.

"lördagsfrukost"

 
Jomen visst sörru! Bullmamman kliver upp lite innan barnen för att ställa sig och baka nygräddat frukostbröd - scones. Vi kan ju låtsas att det var så. Jag låg och dregglade på kudden, vaknar av ett ryck samtidigt som jag känner hur det kliar i hårbotten för att jag måste duscha håret. Jag glömde köpa frukost igår till i helgen. Med ungar som höll på att svälta ihjäl med en svettandes och flottig morsa, så ställde jag mig och bakade scones. Som är både löjligt gott och löjligt enkelt!
 
Tråkiga bilder. Men det är värt att ha ett bildbevis på något som annars aldrig sker. 

lurv

 
 
 
Helt medveten om mina rynkor som börjar komma i pannan. Fullt medveten. Haft så otroligt mycket att göra den här veckan. Livet är verkligen allt utom i sin ordning. Ekonomiskt, kärriärsmässigt osv osv. Men, det kan förmodligen inte bli värre än såhär, när det kommer till det. Men jag hoppas att det vänder till min fördel snart.
 
Just keep going!

like a diamond

 
Nästan som en diamant. Jag har döpt den till diamantvasen. Jag börjar få in mig själv i mitt hem. Gillar inte grejen när folk kikar i inredningstidningar och nästintill kopierar in det till sitt hem. Eller, man får väl göra som man vill. Men, för mig är inte det inredning. Trender ändrar sig hela tiden (nu vill väl alla ha svart/vitt/grått/-med inslag av guld/koppar eller naturfärger?)... Alla faller vi för trenderna och påverkas, det är oundvikligt. Men vad vill man förmedla med sitt hem? Jag vill förmedla en känsla av vem jag är. Det är upp till betraktarens ögon, men sålänge jag känner att mitt hem representerar mig, så är jag nöjd.

RSS 2.0