ljusrosa


Mammas lille krokodil!

 
Kärlek till min son, först och främst. Sedan till hans nya krokodil-tischa, och sist men inte minst till mina nya glasögon. 
 
Nepp. Dags att ta tag i kvällen och påbörja den traditionella söndagsmiddagen här hemma: tacos!

Skenet bedrar!

 
Storstädning pågår! Kan inte minnas när jag storstädade senast. Eller njea, jag har nog aldrig riktigt storstädat sedan jag flyttade hit för 2,5 år sedan. Jag förstår om ni känner er förvirrade. SJÄLVKLART är det inte såhär vitt och städat som det ser ut. Jag har en tendens till att ligga och dräggla i soffan, titta åt något hörn och tänka "den där bilden hade blivit bra!" - reser mig upp, dammar av just det stället jag tänker fotografera. Ja, och detta är väl för att jag tycker om fina och fräscha bilder. Annars hade jag ju tagit på dammråttorna om jag hade diggat det.
 
Men det är ju en konst i sig. Man kanske ska börja med det. Försöka få det det fula att bli snyggt. 
 
Hur som helst. Här sitter jag och luktar minst sagt svett, i min morgonrock. Fortfarande. Nu har jag lyckats ta mig i kragen och tänkte börja storstäda som sagt. Önska mig lycka till!

min gubbe!

 
 

leopard stavas Mio

 

BFF

 
 
 
Jolines bästa kompis Nova var hemma hos oss och röjde idag. OM jag är glad för deras älskade vänskap. Dem hittade verkligen varandra på en gång. Kärlek till er! 

kärlek

 
Såhär lyckliga är vi fortfarande över att mamman i huset fått sitt drömjobb på Mama.

broccoli

 
Bland det bästa jag vet! Broccolisoppa. Ja, jag vet, jag har sagt det ett antal ggr förut. Men kan inte få nog.va! Busenkelt att göra också. Snabbt går det. Till det hade jag vitlöksbröd.
 
En perfekt söndagskväll för mig!

THEFASHIONBOOK

 
Kände att det kunde vara bra att ha trendbibeln nu när man ändå jobbar inom mode. Haha. Nästan skrattretande att den var i rosa också, passar ju löjligt, (nästan patetiskt) bra. 

sushi-sunday

 
När jag har mina barnfria helger så passar jag alltid på att gosa ner mig i soffan med takeaway-mat. Okej, gosa ner... jag ligger mer förlamad och nästintill hamnar i koma för att jag är så jäklans trött. Hela kroppen slappnar av. 
 
Den här helgen saknar jag mina små troll lite extra mycket och längtar verkligen till nästa helg då jag ska pussa ihjäl dem. 
 
Eftersom att koman har hållt i sig större delen av helgen så tänkte jag att jag MÅSTE storstäda idag. Du MÅSTE det Daniella... phuuu...

min lilla blomma

 

randigt

 
Skjorta, How To Kiss A Frog (SS14). Fluga i skinnimitation, (designad av mig, från MiniMini). Kjol, H&M.

RSS 2.0