3 & 5 ÅRS KALAS!

 
 
 
Pjhuuu... ett år till nästa gång. Men om jag känner rätt så kommer det snarare kännas som en vecka. Tiden går så otroligt fort. Men, tack till alla som kom och firade mina små troll. Nu. ska. jag. gå. och. lägga. mig. PUNKT.

JOLINE 5 ÅR!

 
 
Om exakt timme kom du för 5 år sedan. Så efterlängtad. Vilken lycka! Grattis min fantastiska dotter på 5 års dagen. Jag är så stolt över dig och jag älskar dig mest av allt i hela världen.

birkenstock a'la kids

 
 
Älskar att sådana praktiska skor som birkenstock-modellen är årets trendsko. Perfekt på sommaren! Tänk... inte visste jag att jag var sådär highfiashion när jag sprang runt och torkade snor som pedagog på förskolan på mitt förra jobb... 

we think it pink

 
Oavsett snopp eller snippa här hemma så gillar vi alla rosa. Har varit våran lilla grej tror jag. KAN ha och göra med att mamman här hemma har en del rosa, överallt. Ja, och vad fan har det med saken att göra, ang snippan och snoppen, såklart. Men man har väl träffat på en och annan som inte vill sätta på rosa på sin son. Förstår ni hur absurt det är egentligen, att beroende på vad du har som fladdrar eller dinglar mellan benen, så ska könen idag ändå fortfarande få "bestämma" vad vi ska tycka om egentligen, pga normer. Jag tror dock att de flesta föräldrar gör sina val med kärlek, och ibland med rädsla. Ingen vill sitt barn illa eller att hen (!) ska bli retad. Blablabla. Osv osv, Diskussionen kan göras lång. Oavsett, så ska man inte döma någon. Alla är fullt fria att göra vad de vill. 
 
Ville såklart bara visa dessa snygga rosa sneakers, som både Mio & Mamma älskar. #baam

pineapple-mania

 
Hatt, t-shirt & kjol, River Island. Väska & solglasögon, Lindex. Krokodilmönstrade skor i "skinn", TopShop.

RSS 2.0