jag älskar dig till månen & tillbaka!

 
Äntligen är den uppe! Det här med att borra i tegel och inte ha en "betongborr"... Men, nu är det fixat. Bredvid barnens säng i förhoppning om att Mio sover gott hela natten lång i sin egna säng.... eller... så är den bara fin. 
 
God natt, höll jag på att säga! Förkylnings-förvirring får jag skylla på.

my little ponyNu önskar jag att jag kunde säga; "Nämen, vilka minnen hörrni!! Va' ba' tvungen att slå till..." - men det kommer jag inte kunna, för jag har ingen som helst relation till my little pony. Men, jag kan alltid låtsas, det känns på något vis bättre då. Jag tyckte att det där set:et vad så himla fint, att jag var tvungen att köpa det. Ja, det är sant. Mitt inre tvingade mig. Säger mamman som ogillar tryck på kläder.

Kan ungefär likvärderas med konstiga cravings när man är preggo. Finns ingen vidare förklaring till detta "måstandet", jag vara bara tvungen. Och, gissa om hon där på bilderna blev glad. 

Win-win!

kontraster + detaljer = sant!


 
Detta med kontraster (både när det kommer till material och färger), samt detaljer. Fantastiskt! Nu med kommande SS15 så hoppas vi helt enkelt på att barnkläderna följer samma trend de vuxnas när det kommer till det. Tänk... en knallgul krage på en vit skjorta? Fy-i-helvete vad grymt säger jag bara. 

Leo som i Mio

 
 
Kärlek när man kan sno lite av syrrans kläder. Inte sant. Unisex när det är som bäst helt enkelt.

Söndag som i Soffhäng


 
Mio, min älskade latmask! Du vet precis hur man Chillar du. Med stort C. En annan ska kasta in sig bland smutstvätten och storstädningen och se till så att söndagskvällen blir skitmysig istället för bara skit-ig. 
 
Cozy sunday, folks!

RSS 2.0