My lovely little lightbox!Efter två månaders väntetid så har den äntligen kommit, ljusboxen! Älskar den. 

Jag köpte min på smaideer.se!

BlackishNy väska & en till väggknopp! Satt som ett smäck. Men förstår inte varför det har tagit mig över två år att köpa en till knopp... 

Skönt med tummen ur så att säga!

PINKPOWER

 
 
 
#edtwp
 
Nu kör vi lite Everyone Deserves To Wear Pink igen. För att pojkar också ska få välja, helt enkelt. 

splash it blue

 
När man har en skvätt av öron-ont så får man vara hemma och vila sig lite med dessa mjukisar från Anïve For the Minors. Mio uppskattar att det är haremstyle på dessa (skönt och bekvämt!) och mamman tycker om att dem även är ekologiska. 

#EDTWP in our heart!

 
 
Den fantastiskt coola collegetröjan är från Anïve For the Minors.
 
Tjabba alla coola pärentz! Tänkte förklara lite för er. Varför just en hashtag som heter "edtwp" existerar. Det är ganska enkelt faktiskt, Everyone Deserves To Wear Pink. Rosa, ett samlingsord för alla könsstereotypa färger som finns idag. Jag vägrar ha en son som är rädd för att använda de färgerna han vill! (Det är självklart samma sak åt det andra hållet, för tjejer, men jag anser att killarna har det lite tuffare på den fronten!). 
 
Det är alldeles för uppdelat i både butiker och i sin tur i vissa människors sinnen. Det har blivit något konstigt att sin son ska få bära rosa. Förstår ni vad absurt egentligen. SÅFORT du föds med en snopp, så är det liksom inte riktigt, riktigt okej att tycka om rosa (OBS!! att få vääälja den färgen!)... 
 
Alla föräldrar vill sina barns bästa. Därför tar man oftast de beslut man tar när det kommer till normer överlag. Men tänk vad skönt om det skulle bli ändring på det trångsinta synsättet. Att vi faktiskt låter våra barn får tycka om det dem vill! Utan att det är något fel!

My favorite girl in the whole, wide world!Min förstfödda det där. Älskar henne något enormt. Så klok, snäll & glad person!

Idag har vi bara chillat järnet. Nu är vi på middag hemma hos Daniels mamma & co. Mycket, mycket trevligt!

Imorgon är det fullt ös igen med att hämta sängar (Daniel hatar min 1.40 säng... förstår inte varför... jag får ju plats!)... Och sedan en hel del pluggande för min del. 

RSS 2.0