#EDTWP in our heart!

 
 
Den fantastiskt coola collegetröjan är från Anïve For the Minors.
 
Tjabba alla coola pärentz! Tänkte förklara lite för er. Varför just en hashtag som heter "edtwp" existerar. Det är ganska enkelt faktiskt, Everyone Deserves To Wear Pink. Rosa, ett samlingsord för alla könsstereotypa färger som finns idag. Jag vägrar ha en son som är rädd för att använda de färgerna han vill! (Det är självklart samma sak åt det andra hållet, för tjejer, men jag anser att killarna har det lite tuffare på den fronten!). 
 
Det är alldeles för uppdelat i både butiker och i sin tur i vissa människors sinnen. Det har blivit något konstigt att sin son ska få bära rosa. Förstår ni vad absurt egentligen. SÅFORT du föds med en snopp, så är det liksom inte riktigt, riktigt okej att tycka om rosa (OBS!! att få vääälja den färgen!)... 
 
Alla föräldrar vill sina barns bästa. Därför tar man oftast de beslut man tar när det kommer till normer överlag. Men tänk vad skönt om det skulle bli ändring på det trångsinta synsättet. Att vi faktiskt låter våra barn får tycka om det dem vill! Utan att det är något fel!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0