Efterfest!Efterfest hos oss i form av mellis! Eller en ren & skär AK (After Kindergarden) om man hellre vill säga så. 

Snart beger vi oss mot Daniels syster för att fira hennes födelsedag med middag & häng! Det ser vi framemot. 

Saturdays fun!Haft en fantastisk helg! Inte för att skryta liksom. Men i fredags mötte jag upp Daniel på middag & drinkar. Känner mig sådär löjligt sentimental och tacksam över att jag får avsluta en vecka på det sättet. Med min andra halva! 

Igår var vi på kramkalas i form av inflyttningsfest/födelsedagskalas hos Daniels syster. Det var inte dåligt det heller! OCH NU, blir det knappast soffläge - vi är nämligen påväg ned till Göteborg för att köpa en ny bil. Så helgen slutar ju inte sämre direkt!!

På tisdag kommer kidsen hem igen & nu längtar Mamsen ihjäl sig igen!

mondaymornin'ZzZZ.. En riktigt kall morgon. Känner mig ändå ganska så taggad på en ny vecka. Men imorgon åker barnen igen. Veckorna går så otroligt fort.

silverkid

 
 
 
 
Jacka, Zara. T-shirt, jeans & skor, H&M.

TGIFRedan fredag! & här ovan vår to-do lista för eftermiddagen. Veckorna går så OTROLIGT fort tycker jag. Denna vecka har vi haft barnen och det innebär väldigt tidiga mornar & väldigt sena pluggkvällar (för min del). Eller... inte varje kväll direkt. Okej. Jag har gjort det Max två kvällar.

HUR SOM. Ikväll blir det fredagsmyz deluxe! Som jag längtar!

För oss som tror på barns lika värde & rätt till samma valmöjligheter!
Everyone Deserves To Wear Pink

 

H&Ms nya barnkollektionMina två favoriter. Magiskt! 

Long hair, don't care!Min stora son va. Tiden går fort när man har roligt. Håret har jag dock klippt av (jag vet, jättetråkigt!).. Men det blev jobbigt att behöva få allt hår i ögonen. 

Mio har också lärt sig cykla, men fortfarande lika lat och hatar att städa efter sig! 

Bara en liten update om varje kid

black is the new black

 
Nä, nu jävlar hörrni! Så taggad på det här. Nu har jag äntligen landat någonstans - börjat plugga till marknadskommunikatör och tänkte nu fokusera på att fortsätta med min grej - barnkläder... & barn.
 
Joline har blivit 6 år (rena rama tweenien!), börjat skolan och tappat tänder. Och lärt sig cykla. 
 
Hoppas ni alla mår toppen!

RSS 2.0