Grattis mio, 6 år!


 
 
Idag fyller den bästa killen 6 år! För varje dag älskar jag er mer, hur det ens är möjligt. Så otroligt stolt över att vara din mamma. Min lilla bulle!

Ikväll har han valt middagen, hemmagjorda hamburgare! Längtar tills att jag kan springa hem och fira honom mer ordentligt. 

inför födelsedagsmorgonen 
Lillplutten i familjen blir hela 6 år på onsdag. 6 jäkla år. Helt otroligt. (Jaja, den har ni hört förut!). Iom att man jobbar heltid och dessutom hämtar och lämnar barn så fanns det inget annat tillfälle än att redan börja förbereda idag. Två dagar innan. Har lagt fram ljusen, ballonger, vasen med blomman (som ni ser på bilden med andra ord!)... samt slagit in paket. Allt är i princip klart inför födelsedagsmorgonen men det återstår lite inhandling av frukost/bakelse. 

Sedan återstår ju själva födelsedagskalaset för kompisarna men även släkten! 

Lite girlpower i hallen, tack!


 
 
 
Min vidriga hall alltså. Så extremt mörk och avlång att det aldrig går att få bra skärpa i bilderna. I veckan bestämde vi oss för att slänga ut de gamla möblerna som vi hade där för att främst kunna gömma alla skor i dessa lådor (som samtidigt kan användas som en bänk). Den sträcker sig längst hela väggen, (ca 2,5 m). 

Köpte clipboards på Granit och en Muuto-dot på Designtorget. (Tror vi har Muuto-hängarna i varje rum nästan). 

Photoshoot


 


 
I veckan så var det min tredje (och eventuellt den sista) plåtningen jag gjorde för märket The BRAND. Denna gång för AW17. Ganska tidigt när jag började på Babyshop så fick jag den äran att arrangera och styla dessa plåtningar. 

Varför jag säger sista är för att idag är det min sista dag på Babyshop. Jag har fått ett annat erbjudande som jag helt enkelt inte kunde tacka nej till. 

Jag lämnar det bästa teamet bakom mig med otroligt roliga minnen men bär med mig en drös med erfarenheter att ta med sig ut i arbetslivet på nytt. 

Min arbetsroll på Babyshop innefattade att jag var ansvarig för deras sociala medier och allt vad det innebär, allt från att bestämma hur bilderna ska se ut till vad det ska stå i copyn. Planering av strategier samt en daglig kontakt med influencers. Där emellan har jag även haft ansvar för The BRAND's lookbook bilder för AW16, SS17 samt AW17. 

Vad ska jag göra istället? Nu kommer min roll innefatta en hel del liknande saker där fokuset ligger på sociala medier och digital marknadsföring. Samt en del fotograferingar. Min nya titel är Creative Project Manager. Ska bli otroligt spännande och jag börjar redan på måndag.

Tack för den här tiden Babyshop, världens bästa barnklädesbutik på nätet! ;)

Projekt badrum

 

 
 
I och med att vi har köpt ett nyproduktionshus så har vi möjlighet att välja tillval. Eller ja, välja och välja. Köpa sig till tillvalen såklart. Detta är inget jag rekomenderar att man ens börjar titta på. Det slutar nämligen med att mycket vill ha mer "när man ändå håller på".. 

Hur som. Så tänkte vi då "passa på" att göra om badrummet och köket ganska mycket. Vi har valt att ha marmor i hela badrummet (i båda badrummen), som både kakel och klinker. Därefter är tanken att vi ska ha mattsvarta detaljer på duschblandare etc. Ett senare projekt blir att eventuellt skaffa sig en såndär duschvägg som bilderna ovan. 

Drygt 9 månader kvar till inflytt. Känns så otroligt långt borta (inte själva tiden, mer psykologiskt!).. Ska vi bo i ett eget hus? Man undrar ju vad man kommer bli straffad med i livet för att man har möjlighet att kunna göra detta. Lite för bra för att vara sant känslan.

Raw key lime pie


 
Som cheesecake fast ännu bättre! Glutenfri, sockerfri, laktosfri, mjölkproteinfri... ja, den innehåller ingenting helt enkelt. Jodå.

Svärmor kom på besök och då passade jag på att testa det här receptet som en vän till mig bjöd oss på när vi var på middag. Den är så otroligt god! Gjord på; avokado, dadlar, lime (skal och saft), kokosgrädde, kokosolja, havregryn, mandlar, agavesirap, vaniljpulver, salt.

Skjuts in i frysen i någon timme, sen viola! 

Vab


 

Sänghimlen kommer från Numero 74, filtarna på golvet kommer från 
Soft Gallery, Cam Cam Copenhagen & Garbo and Friends. Pyjamasen kommer också från Soft Gallery.


Sjukstuga i veckan. Vab på ett lite mysigare sätt i den där myshörnan. Skulle jag säga. Det var dock inte jättekul att göra läsläxan när man hostar så att man spyr (bokstavligen!) och är jätteförkyld. Mammas skrutt. 

Nu är det på bättringsvägen åtminstone! 

RSS 2.0