höstens jacka

 

 
Hej flottig lins på mittersta bilden, hej hej! Hur som helst så jag löjligt kär i min nya höstjacka från Designers Remix! Varför jag säger höst och inte vinter är för att den faktiskt inte sådär kokhet som man kan tänka sig att den kan vara. Den skulle faktiskt passa redan nu på en sommarkväll med en klänning/kjol+tisha under. 

Iom att jag ofta bär svart så tycker jag om att satsa på enstaka plagg som poppar istället. Som skor eller jackor. Det är min favoritkombo. Så nu vet ni vet!

Kroatien
 

 
 
 
 


 


Kroatien - Hvar, Dubrovnik & Cavtat. Dit åkte jag och Daniel på en spontan semester. Hvar har blivit ett populärt område för turister att ta sig till, och det förstör lite känslan av att komma hemifrån när varannan människa man möter är svensk. Men annars en otroligt vacker ö! Där dett både finns möjlighet till lite mer fest (Hula Hula Beach Bar) och även romantiska restauranger i gränder. Maten var fantastisk och jag har några favoritrestauranger.

Cavtat - ligger nära Dubrovnik och liknar Hvar en del - om man bortser från festandet - så detta är ett väldigt mysigt och lugnt ställe där man kan ta hela sin familj till. Jag älskar Cavtat!

Dubrovnik för mig var väldigt turistigt som liknar Gamla stan i Stockholm (men inte på det där mysiga sättet), samt gamla stan i Rhodos för er som varit där. Men, väldigt, väldigt vackra höjder längst berget. Ett av vackraste jag har sett faktiskt. 

Snart börjar man jobba igen efter semestern och jag har otroligt glad att jag tog en spontanare till Kroatien där jag aldrig vait tidigare!

RSS 2.0