Kroatien
 

 
 
 
 


 


Kroatien - Hvar, Dubrovnik & Cavtat. Dit åkte jag och Daniel på en spontan semester. Hvar har blivit ett populärt område för turister att ta sig till, och det förstör lite känslan av att komma hemifrån när varannan människa man möter är svensk. Men annars en otroligt vacker ö! Där dett både finns möjlighet till lite mer fest (Hula Hula Beach Bar) och även romantiska restauranger i gränder. Maten var fantastisk och jag har några favoritrestauranger.

Cavtat - ligger nära Dubrovnik och liknar Hvar en del - om man bortser från festandet - så detta är ett väldigt mysigt och lugnt ställe där man kan ta hela sin familj till. Jag älskar Cavtat!

Dubrovnik för mig var väldigt turistigt som liknar Gamla stan i Stockholm (men inte på det där mysiga sättet), samt gamla stan i Rhodos för er som varit där. Men, väldigt, väldigt vackra höjder längst berget. Ett av vackraste jag har sett faktiskt. 

Snart börjar man jobba igen efter semestern och jag har otroligt glad att jag tog en spontanare till Kroatien där jag aldrig vait tidigare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0