Broderier!

 
 
Vårens finaste mönster enligt mig. Blommor i broderier på alla möjliga plagg. Byxor, tröjor, till jackor. Det känns som om att butikerna i år har anammat de stora modehusens Gucci när det kommer till denna trend. Zara har ett jättebra utbud och H&M har ganska lite än så länge.

Läderjackan... Orkar inte. Gick för 84 tkr. Och, är dessutom slutsåld. Så om du nu har "lite" extra fickpengar över den här månaden så finns den tyvärr inte ändå. Sorräy! 

Come to mama!

 


När jag och karln har egentid! Vad gör vi då? Jo, vi äter mat och dricker vin. Typ så. Idag tog vi en långpromenad i det fina vädret också, för att kompensera. Därefter gick vi till Klang. Tog in... 4 RÄTTER. Som vi delade på. Försöker försvara detta. 

Nu, ska vi sätta upp lite nya lampor i hallen. Sedan börjar vi på vinet och kanske åker in en sväng till stan för att träffa vänner!

Tulips!
Ä
lskar naturen! Älskar därmed grönska och blommor. Nu när vi har köpt hus (jag vet, helt sjukt!) så var det väldigt viktigt för mig att då stanna i Sköndal så vi har nära till både stan och naturen. (Mer om huset sedan... kan jag lova...)

Jobbade hemifrån idag, så passade på att köpa blommor under lunchen. Så därmed är fredagsbuketten inköpt! 

Yeeeey!

Min solstråle!

 

 

 
Det är nästintill obefintligt att jag och Joline har egentid med varandra. Så i lördags tog vi den tiden. Cyklade till Farsta, kollade efter lite småsaker, fikade och sedan köpte vi med oss en god middag hem. Det är underbart att bara få umgås med min stora-lilla tjej! 

Hon kunde dessutom byta ut vinterkängorna mot lätta converse! Det uppskattades att få känna vårens grusiga asfalt en cm närmare mot fötterna!

Them sneakers!


Sneakers, sneakers.. man kan inte få för många utav dem! Förra veckan kom det ett stort paket från Alex&Alexa där jag hade beställt bland annat 3 par vårskor till barnen. Ett par Nike Huarache, Adidas Originals och dessa ovan även från Adidas

Det blev ju helsvarta till Mio dårå, eftersom att det kändes mest praktiskt för honom både till förskolan och även annars! Väääldigt sköna skor som är otroligt lätta och luftiga. Jag har själv ett par till mig. Som att gå på moln. Mio blir faschinerad varje gång han sätter på sig dem eftersom att konstant springer när han har på sig dem. Winwin kallar jag detta för eftersom att han annars är som sengångare. Eller ja, han lever i nuet som jag brukar vilja se det! ;)Filt addiction.


Uppifrån till ned. 1, Drops Blanket från Garbo&Friends. 2, Owl filten från Soft Gallery. 3, Fauna från Garbo&Friends. 4, Quiltad stor filt/överkast från Cam Cam

Orkar inte med mig själv. Jag har väl alltid älskat fina saker. Men beroendet av filtar har liksom kommit allt mer på senaste tiden. Har fortfarande mägnder kvar sedan barnen var mindre. Och bara där har vi en anledning som säger att jag egentligen inte borde köpa mer filtar. Jag har ju förfasiken inte ens någon bebis heller att linda in dem i. Köper oftast alldeles för små för att barnen ska kunna utnyttja dem på ett bra och komfortabelt sätt.

MEN. Det stoppar inte mig SÖRRU. Dessa är alltså mina favoritfiltar just nu. Dem allra finaste är såklart dem som ligger i korgen. Dem har barnen fått i julklapp av deras mormor som hon själv har virkat. Det kändes verkligen så fantastiskt att gå dem. De kommer hänga med i helva livet och kommer kunna gå i arv. Gallerfiltar och annat, släng er i väggen! 

My big boy!Mössa, Acne Jr. Halsduk, Lindex. Jacka, Bobo Choses. Ryggsäck, Lager157. Jeans, The BRAND.

Titta hur stor han har blivit. Om bara ett halvår så börjar denna i skolan! Ska bli så otroligt skönt för mamman här hemma att kunna hämta på ETT ställe och inte behöva gå i 40 minuter vid varje hämtning för att komma från skolan till förskolan. Och... givetvis kul generellt sätt att han börjar i skolan. Haha.

ÄÄÄÄÄLSKAR honom så mycket ska ni veta!

RSS 2.0