Tage
 
Säg hej och välkommen till vår nya kökslampa, Tage! Jag har haft mina gamla lampor hur länge som helst för att jag just tycker att lampor är så himla svårt att "fastna för". Jag är också känslig för att köpa saker som jag verkligen inte känner något för. Herregud. En replik som tagen ur en shopaholicbok. Jag tyckte om den gröna varianten av Tage. Men i och med att man inte bor ensam så måste man ju kompromissa... ibland! 

Du hittar Tage här!

Magnolia


 
Ja. Vilken fin kvist tänker ni. Men då kan jag tala om att den inte är så fager längre. Utan mer åt hållet stendöd och vill tydligen inte vakna till liv igen. Trots att jag byter vatten varannan dag och har snittat om den. Rip blomjävel.

Jag önskar att det var dagens spot. Jag är hemma och är sjuk. Kom upp nu för första gången och har preppat med ibumentin, strepsil och nasonex. Vägrar att det ska "blomma ut" (hehehe..) mer nu. Ska nämligen till Djurönäset på fredag med... (alltså, detta är så knepigt.. karln? sambon? pojkvänisen?)... inget känns bra. (Förutom "mannen" dårå..... ja, älskling, det var en pik..).. Ska till Djurönäset med Daniel. Helt enkelt!

Nu svimmar jag snart. Hejdå!

två flugor i en smäll

 

Tandläkarbesök, utvecklingssamtal, APT, planeringsdagar... ja, vilka avvikelser är det inte i jobbschemat? Den senaste tiden har jag behövt "slå ihop" olika saker för att inte vara ifrån jobbet så mycket. Genomsnittligt kanske det ligger på max en gång i månaden, men, det känns som mycket mer. Som tur är så har man ändå ett flexibelt jobb när man jobbar med digital marknadsföring att man faktiskt kan jobba hemifrån. 

SÅ. Ifall ni undrade vad jag har haft för mig idag. För idag var nämligen en sådan dag. Där både Mio och jag passade på att avverka läkarbesök.

grey + gold = supersant! 
Behöver jag ens säga att jag själv hade velat ha barnens rum som mitt egna krypin. Det har blivit så mysigt därinne. 

Stjärnvimpeln och sänghimlen kommer från Numero74. Lampan från Rice

Rosa!


Detta var några utav vår/sommarkläderna jag hade fått hem från Zara. Väldigt uppskattade av båda mor som dotter. 

Nu ska jag och denna filur bege oss mot Ikea. Vart är dem andra i familjen då? Ja, här hemma är det inte jätteofta vi är samlade alla fyra längre. Det är alltid någon utav bajsungarna som är hos någon kompis. Men, det är precis sådär lagom så man känner att man njuter av det. Älskar egentiden jag får med alla medlemmar i familjen. Sedan har man ju inget direkt val heller. Trots att jag egentligen vill stoppa ned barnen i handväskan och bära med mig dem varje dag så måste man inse att dem blir större och även har sina egna behov. (Buhu!)..Scones!


Väckte familjen i lördags med platta scones. Fruktansvärt goda dock. Frasiga på utsidan och mjuka innuti. MmmMmmmmmmm... 

Man glömmer faktiskt bort hur enkelt det egentligen är att göra scones. Perfekt att slänga ihop den dagen man inser att man glömt köpa mjukt bröd till barnen, (jag äter helst knäckemackor.. med avokado.. MMmmmMMmMMmmm..). Endast fyra ingredienser; mjöl, smör, mjölk, bakpulver. Tar inte mer än 15 min. 

Ville bara visa vilken bra husmor jag är. 

Ett skepp kommer lastat med...


 
 
En jäkla fart på dem där skeppen på sistone. He.. he..hehe. Beställt lite vårskor/kläder/jackor till barnen. (Den gråa teddyjackan köpte jag för någon månad sedan..).. 

Längtar som tusan till våren! Mer än till sommaren. 

När man blir upphetsad av ett par byxor!


Om det finns något som heter foodporn eller ögonorgasm. Så kan jag här meddela att det garanterat finns ett ord som heter pantsporn/byxorgasm.

Kritstrecksränder. Det är det enda jag egentligen behöver säga. Leopardmönster, släng dig i väggen! Här har du nämligen en konkurrens! 

Letar febrilt efter långkappan från H&M med kritstrecksränder.................... Så otroligt, jävla, helvetes ledsen för att jag missade den. Samt teddybear jackan i beige:t. Livet är över helt enkelt.

Du lilla stora!I
bland slår det en. Bara sådär helt plötsligt som en blixt från klar himmel. Som om att man stannat tiden och inte alls hängt med i svängarna sedan... hon låg i magen. "Jag antar att bussen är sen..." - ANTAR?! Vadå antar? Du ska väl fortfarande säga "tror"... Vänta nu, stopp och belägg! (säger/skriver man belägg?!) - hur lärde du dig det, när.. var.. vem.. who, what.. yeah..

Gud. Kommer det verkligen gå så snabbt. Kommer jag vakna upp när som helst och den ena ungen är och backpackar i Thailand (inte förrän dem är 30 helst....) medan den andra pluggar i Örebro och bor i en studentlägenhet. Mina små beeebizZar. 

Vet att det är hur töntigt som helst och blablablaafjihff.. Men, jag struntar i det. För som sagt, ibland bara kommer den stunden där man inser att man har ett stort barn. Den känslan ska fan inte underskattas eller hyshas om! Det är underbart att i all hets som en vardag för med sig - få den där insikten, det där ögonblicket - där man tittar på sina små barn och bara fattar det

Jag älskar det.

N74


N
umero74
. Jag säger då det. Efter några veckors väntetid så är den förbaskat mysiga sänghimlen här. Jag har väntat i något år innan jag slog till. Varför? Jo, för att den är dyr, tycker jag. Men efter att jag har tittat på andra alternativ som; Jollyroom och Ellos .... Så kände jag dock ändå att grejen som jag fastnat för, som gör den speciell, är själva "struten" högst upp. Den känns minimalistisk och "lätt" på något sätt. 

Min kommer från Miniroom, och är i märket N74. 

RSS 2.0